Shockwavebehandling hos Randers FC

Shockwavebehandling hos Randers FC

Chockbølgebehanding gør en forskel for spillerne

Hos Randers FC har fysioterapeut Jonas Jensen i flere perioder brugt chockbølgebehandling, som en del af sit behandlingstilbud til spillerne.

Chockbølger overfører energi til det beskadigede væv i form af lydbølger og har en særdeles positiv effekt på vævets metabolisme og blodcirkulation. Kroppens egen reparationsevne påvirkes af chockbølgerne og hjælper effektivt med restitution.

Behandlingen holdt André Rømer på banen under skade

Midtbanespilleren André Rømer havde i en længere periode haft problemer med sin achillessene og fysioterapeuten valgte derfor at prøve chockbølgebehandling for at hjælpe André videre og holde ham i spil. André udtaler selv:

”Jeg har fået chockwave i en længere periode, fordi jeg har haft problemer med min achilles og det har gjort, at jeg ikke har behøvet at holde en længere pause, men har kunnet spille hele efteråret uden at skulle tage en pause. Det har været rart ikke at skulle misse for mange træninger og kampe ved at få den her behandling.”

Se hele André Rømers udtalelse om hans behandling her

Chockbølger gjorde hurtigt Jesper Lauridsen smertefri

Forsvarsspilleren hos Randers FC Jesper Lauridsen havde i en længere periode haft problemer med sit baglår og døjede med konstante smerter, når han blot skulle lave en lille aflevering og sparke til en bold. Jesper oplevede, hvordan chockbølger både kan være smertelindrende og helbredende, da han efter få behandling var helt symptomfri.

Jesper Lauridsen udtaler selv:

” jeg har haft rigtig god virkning af chocbølgebehandling og havde problemer med mit baglår eller indadfører på min sparkefod, hvor jeg konstant havde smerter ved at lave en lille aflevering med en spark til en fodbold og efter 1 behandling så syntes jeg allerede at det smertelindrede og efter 2-3 behandlinger synes jeg allerede, at jeg var ved at være symptomfri og det synes jeg var rigtig hurtigt i forhold til hvor mange smerter jeg havde og det var den, der havde den største virkning på mig i forhold til de behandling jeg havde været igennem inde med fysioterapeuten og så var det helt klart chockwaven, der gjorde forskellen for mig”

Hør Jesper Lauridsen fortælle om, hvad chockbølger gjorde for ham her

Det er holdets fysioterapeut Jonas Jensen, der i flere omgange har fået mulighed for at gøre chockbølgebehandling til en del af sit behandlingstilbud til spillerne hos Randers FC. Og Jonas Jensen er ikke i tvivl om, at chockbølgebehandlingen har gjort en forskel for holdet:

Han udtaler:

”Vi har været så heldige at få lov til at bruge Piezowave chockbølge et par uger over flere omgange og har haft rigtig stor glæde af at bruge den i skadesbehandling og problematikker omkring sener og muskler og har kunnet holde spillerne i gang med træningen og på træningsbanen fremfor at de skulle sidde udenfor i lang tid og i genoptræningsforløb har vi også kunnet få dem hurtigere tilbage på banen. Så alt i alt har vi haft god gavn af at bruge den her i Randers FC.”

Hør hvordan Jonas har brugt chockbølger i sin behandling af spillerne her

Vil du vide mere om, hvordan chockbølgebehandling kan gøre en forskel hos de idrætsudøvere, som du behandler som fysioterapeut, kiropraktor eller anden behandler, så kontakt Michael for en uforpligtende snak om brug af chockbølgebehandling og indkøb af udstyr til behandlingen.