Zenith behandlingsborde

Zenith behandlingsborde

fra Williams Healthcare Services

Williams Healthcare Services, der fremstiller det populære Zenith behandlingsbord, har mere end 100 års erfaring med fremstilling og salg af behandlingsborde til kiropraktorer i hele verden. Grundlæggeren var selv kiropraktor og var med til at udvikle det første Zenith bord. I dag lægger firmaet vægt på at leverer behandlingsborde af en høj kvalitet.

Zenith behandlingsborde fås fra de helt simple udgaver til de mere avancerede udgaver af et behandlingsbord med forskellige drops, elevation og som stationære behandlingsborde eller transportable behandlingsborde.

Nyhed

Pr. 1/7 2018 bliver FL Medical eneforhandler af alle Zenith behandlingsborde i Nordeuropa. Det betyder, at vi er de eneste, der kan levere Zenith behandlingsborde til behandlere i hele Norden. 

Nyt Zenith behandlingsbord til din klinik?

Vi er leveringsdygtige i alle modeller af  behandlingsborde fra Zenith og rådgiver gerne i forbindelse med valg af dit næste Zenith behandlingsbord. Står du overfor at skulle udskifte dit gamle bord eller udvide klinikken med et Zenith bord mere? Så kontakt gerne Michael Christensen, som gerne giver rådgivning og vejledning om valg af dit næste Zenith behandlingsbord.

Har du brug for at få serviceret eller repareret dit behandlingsbord fra Zenith, så er vi også klar til at hjælpe dig. Vi kan både servicere dit Zenith behandlingsbord, udskifte defekte dele og skaffe eller selv fremstille eventuelle reservedele til dit behandlingsbord.