Shockwave udstyr

Shockwave udstyr

til din klinik

Shockwave terapi er en ikke-invasiv behandlingsmetode, der bruges til at behandle forskellige tilstande og skader i muskler, bindevæv, sener og nerver. Shockwave maskiner behandler med højintense lydbølger også kendt som shockwave på det beskadigede område af kroppen.

Shockwaves stimulerer kroppens naturlige helingsproces, forbedre blodcirkulationen, vævets metabolisme og fremmer væksten af nyt væv, reducerer inflamation og smerter.

Shockwaves kan være såvel fokuserende som radierende shockwaves. En shockwave behandling udføres typisk som en ambulant behandling og kræver ingen bedøvelse. En typisk behandling tager mellem 10-30 minutter og antal behandlinger er afhængig af skadens omfang og patientens tilstand.

 

Et godt alternativ til din klinik

Shockwave behandling er et godt alternativ til mange kendte behandlingsformer og ved at tilbyde shockwave behandling til dine patienter får du mulighed for:

  • Øge din indtjening i klinikken med op til kr 25.000 pr. måned
  • Udvide dit kundegrundlag
  • Behandle skader som hælsmerter, musearm, skinnebens betændelse m.m.

 

Kom på kursus i shockwavebehandling

Efter 1 dags kursus, hvor du får en teoridel om hvordan shockwave behandling virker og en grundig gennemgang af undersøgelsesproduce og superviseret gennemgang af udstyret, er du klar til at tilbyde behandling til dine patienter.  Vi afholder jævnligt kurser – du kan finde info om vores kurser her

 

Vi tilbyder følgende udstyr:

Vi sælger både shockwave udstyr til radierende og fokuseret shockwave behandling af dine patienter.

Piezowave2 shockwave

Longest – 2500s

lgt2500s shockwavemaskine

Mulighed for Leasing

Min. investering & maks. indtjening med shockwavebehandling

Det er muligt at lease vores shockwave udstyr og du kan derfor for en mindre investering pr. måned nemt og hurtigt komme i gang med at udnytte ledig tid og forøge din indtjening med op til kr. 25.000 pr. måned.

Brug af shockwaveudstyr i sporten

Hos fodboldklubben Randers FC har deres fysioterapeut i flere omgange brugt shockwave behandling som en del af sit behandlingstilbud til spillerne. Du kan læse mere om, hvordan shockwave behandlingerne både har holdt spillere på banen og gjort dem smertefri langt hurtigere her

Shockwavebehandling af heste

Ved undersøgelse af muligheden for at helbrede skader på heste ved shockwavebehandling har man fundet ud af at shockwaves har en gavnlig effekt på en del typiske skader hos rideheste. Især ved gaffelbåndsskader gør shockwavebehandling en signifikant forskel. Vi sælger shockwaveudstyr til dyrlæger og vil du vide mere om shockwaveudstyr til dyrlæger, så læs mere her

Brug for mere viden om shockwave udstyr?

Har du brug for mere viden om shockwave udstyr og behandling med shockwaves, så er du altid velkommen til at kontakte os.